Lej en lejr

Lejren Solhjem ligger ud til Hemmet strand ved Ringkøbing Fjord. Solhjem ligger midt i enestående natur på en mere end 15.000 m² stor fredet grund. Der er bare 125 m til fjorden. Terrænnet er let kuperet lynghede men bevoksningen er alsidig, med især lyng, blåbær, hyben, rønnebær og flere træsorter, dog mest nåletræer.

Stedet kan bruges af alle aldre, her er plads til at lege, motionere, konkurrere, studere osv., men frem for alt er her mulighed for fred og ro, tid til refleksion, tid til at være nærværende.

Der er udsigt til fjordens evigt foranderlige bølger og farver og solnedgangenes skiftende særpræg året igennem, mod vest.

Der kan opleves dage med rusk og blæst, men som kontrast kommer ligeledes dage med ubeskrivelig skønhed, stilhed og sigtbarhed hele fjorden rundt. 

Lejren har boldbane og børnelegetøj udendørs, stedet er velegnet til mange slags udendørs aktiviteter - tag en dukkert i fjorden, lav dit eget stjerneløb - kun fantasien sætter grænser, slut måske dagen af med et bål på bålpladsen, bag et brød og rist en pølse.

Lejren kan rumme op til 75 personer med overnatning i værelsesfløj og/eller på sovesale, opdelt i to seperate afdelinger samt enkelte lederværelser. Her findes stort køkken med nødvendigt udstyr og opvaskemaskine. De indendørs aktiviteter kan foregå i den mere end 100 m² store spise/mødesal og/eller i den tilstødende opholdsstue. På lejren forefindes internet/Wifi.

Klik dig/jer gerne videre til de næste sider og se billeder af lejren inden- og udendørs.

Har du/I spørgsmål i forbindelse med ønsker om at leje Solhjem, benyt gerne kontaktmulighederne som du/I kan klikke videre til i menuen øverst på denne side.

Servering af øl og vin samt brug af narkotiske stoffer er ikke tilladt på Solhjem.

 

Lejerne udtrykker sig på denne måde:

juli 2017:

Vi havde et par fantastiske sommerdage på Solhjem i forbindelse med mine forældres diamantbryllup, som blev fejret der. Der var fint med plads inde og ude, gæster som var rejst dertil langt vejs fra kunne overnatte i værelsesfløjen. Nogle valgte dog sovesalene på grund af det sociale aspekt. Solhjem ligger godt placeret i fantastisk natur og vi havde dejligt vejr under opholdet...

oktober 2020:

Perfekt. Igen, mange tak for lån. Vi kommer helt sikkert igen og anbefaler jeres dejlige sted til andre :-)

juni 2021:

Tak for lån af jeres dejlige sted fra onsdag til torsdag.

Vi havde et herligt døgns tid og nød både værelserne, fjorden, jeres fine legeplads, gården med de to runde bord-bænkesæt og legokassen, som vi tillod os at låne, når man trængte til en lille pause fra solen. Ellers var vi stort set kun udendørs og spiste alle måltider på terrassen...

juni 2023:

Så har vi haft en god og hyggelig weekend. Dejligt.

Fin hytte som har godt med plads, en kanon beliggenhed og dejlig natur.

Årets hyttevalg, har fået stor ros.

© Den selvejende institution Solhjem   2013 - 2024

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk